Menu
Your Cart

Välkommen

Välkommen!
 
Vår hemsida är under konstruktion men du kan fortfarande söka bilder med egna sökord, bläddra i våra kategorier för inspiration och idéer,  och få hjälp via chatten eller helt enkelt mejla oss med dina frågor - och svenska går bra!
 
Vår svenska version av hemsidan är under uppbyggnad.
Om du inte får träff med svenska sökord pröva med engelska ord!
Och tveka aldrig att kontakta oss: info@imsvintage.com
Vi beklagar eventuellt besvär!
Klicka här för att fortsätta.
 
VANLIGA FRÅGOR (FAQ)
 
Varifrån kommer era fotografier?
Från europeiska pressfoto arkiv som vi samarbetar med, och där några av Europas främsta dags- och kvällstidningar ingår. 
 
Vad är det ni säljer?
Vi säljer gamla pressfotografier i original - det vill säga, fotografierna är arkivoriginal (många gånger med stämplar, fotografnamn och handskrivna anteckningar på baksidan)  och inte ny-reproducerade av oss. Pressfotografier spreds från fotografer, agenturer och nyhetsbyråer i syftet att sprida nyheter med tillhörande bildmaterial. Det här är första gången i historien som bilderna erbjuds till allmän försäljning!
 
Får man publicera/använda bilderna ni säljer?
Nej, vi säljer fotografierna enbart som fysiska samlarobjekt. Om du vill publicera/använda en bild kan du kontakta oss och vi kan råda dig vem du ska kontakta gällande användning. I vissa fall innehar vi copyrighten och kan då sälja användarrätten.